Gość thetox Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2010 Podczas instalacji ispconfig3 System Debian 5 lenny Wyskakuje mi taki błąd Notice: Undefined variable: distver in /tmp/ispconfig3_install/install/lib/install.lib.php on line 135 Notice: Undefined variable: distid in /tmp/ispconfig3_install/install/lib/install.lib.php on line 135 Notice: Undefined variable: distbaseid in /tmp/ispconfig3_install/install/lib/install.lib.php on line 135 Kurde nie wiem co dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2010 Zainstaluj sobie isp-cp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2010 Chodzi o to że ma problem z odpowiednim odczytaniem wersji systemu. w install/lib/install.lib.php jest wpis za to odpowiedzialny, jak masz np debiana 5.0.3 to go tam wklep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2010 No zainstalowałem ale nie moge sie zalogowac bo nie wiem jakie hasło, a podczas instalacji prosi tylko o hasło mysql tym sie probowałem zalogowac ale nie idzie, można jakoś zmienić hasło przez ssh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2010 Pierwsze logowanie do ISPConfig masz na http://domena.serwera:8080, user: admin ; hasło: admin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2010 oki dzięki działa wszystko ale biedny wydaje mi się ten panel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach