Gość thetox Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2010 Jaki byście polecali zainstalować najlepiej serwer pocztowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2010 Zadam pytanie jak zawsze, do jakiego ruchu *(ile maili, domen, administratorów, jaki system uprawnień, czy administracja kontami dla idiotów czy dla adminów) i czy pytasz o soft czy hardware? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2010 Dla mnie tylko dwie domeny dwa e-maile jeden admin, administracja kontami dla adminów - system debian lenny i hardware Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2010 Pierwszę rozwiązanie w pewnym stopniu łatwości to zimbra ... drugim rozwiązaniem jest jak dla mnie postfix + postfixadmin. Wybór zalezy od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2010 Ja bym zrobil postfix z wirtualnymi skrzynkami w bazie danych. Nie jest to skomplikowane, masa tutoriali w sieci, latwe zarzadzanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2010 Dla mnie tylko dwie domeny dwa e-maile jeden admin, administracja kontami dla adminów - system debian lenny i hardware Chyba coś Ci się pomyliło z tym hardware. A od siebie polecę postfix. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2010 chcesz samo mta czy całe gotowe rozwiązanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2010 Całe gotowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2010 Zimbra OpenXchange Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach