koliber2 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2005 bo dostac fakture bys dostal... zreszta nie wazne. Dzieki barteq za madre slowa w kierunku wad cp )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość epox Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 Elektronex, Szalupowa 3E 80-299 Gdansk, NIP: 584-135-15-75 REGON: 192917502 to chyba wszystkie dane. Czemu koliber2 się wstydzisz swojej "firmy" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koliber2 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 a kto ci pozwolil umiescic prywatna wiadomosc publicznie? To nie firma moja tylko mojego ojca.. niedlugo rusza pelna strona ze wszystkim i tam te dane beda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 a kto ci pozwolil umiescic prywatna wiadomosc publicznie? To nie firma moja tylko mojego ojca.. niedlugo rusza pelna strona ze wszystkim i tam te dane beda.Wyloozuj bedzie dobrze ;o) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koliber2 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 hehe;) oferta jest w przygotowywaniu, obecnie probuje ugadac sie z kilkoma wiekszymi serwerowniami (The planet,Leaseweb itd) ale ciezko cos konkretnego powiedziec. Moze sie uda a moze nie:) Jak nie to coz, wtedy tez nic sie nie stanie bo zajme sie innymi sprawami juz nie w necie. Nadal uwazam ze DA jest lepszy od CP. Mi poprostu bardziej przypadl do gustu:)) a gust to indywidualna sprawa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość epox Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 Wiesz @koliber2 dlatego umieściłem ten nip i regon ponieważ śmieszysz mnie człowieku. Nie jestem pierwszy raz na tym i innym forum i trochę poczytałem twoich postów. Dochodze do wniosku że jesteś na bakier z u.s. . Gnębisz "lekkie krzaki" które się podpinają pod inne firmy a sam tak robisz :| i nie ma sensu abyś się tłumaczył bo tylko potwierdzisz moją opinię o tobie i "twoich usługach " Pozdrawiam i sorki że post zszedł na inny tor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koliber2 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 to tylko twoje zdanie.. zreszta nie wazne.. dla mnie EOT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach