Nexon 12 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2010 Witam! Początkowo prosiłbym o wycenę. Chodzi mi o stworzenie podobnej strony/portalu do tego ----> www.combatarms.pl Podobnej, ponieważ wychodzi zupełnie nowa gra, ale nadal firmy NEXON. Początkowo chodzi mi o wycenę zrobienia takiej stronki, jeśli ceny będą zadowalające, pokuszę się o zlecenie. Kontakt PM bądź GG: 7916865 PS: Mam świadomość że cena do niskich, należeć nie będzie Pozdrawiam Stalka Robert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 powered by: webspelldesign, code by: nightelv Więc silnik darmowy. Zostaje layout, a tu już zależy komu zlecisz - ale jedna notka, jeżeli zaoferuje się ktoś za taki layout poniżej 400-500 zł z pocięciem, z miejsca sobie odpuść gdyż jakość wykonania będzie najwyżej mierna. Jak coś, pisz pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nexon 12 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 NIEAKTUALNE Temat do zamknięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach