Andy 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2010 Witam poszukuję VPS pod serwer gry cs 1.6 (tylko dla mnie, nie będzie to serwer publiczny, będę grał na boty). Lokalizacja PL,DE,FR byle by ping nie przekraczał 60-70. Wymagania: Dysk: 3-5 gb Proc: min 1,5 ghz RAM: min 512 mb Transfer: min 100 GB Plusem będzie panel HyperVM. Chcę zmieścić się w 50 zł brutto. Dysku więcej niż 5 gb nie będę używał wątpię czy 2 gb zajmę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl00keRs 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2010 Trochę dziwne, że chcesz płacić za coś, co jest za darmo Takie coś możesz na lanie zrobić sobie sam, zainstalować amxx na lokalu, doinstalować boty i grać, no ale jak chcesz, Twój wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2010 mzone.pl lokalizacja DE statnet.pl lokalizacja PL/DE logout.pl PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wh4u 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2010 Zapraszam do zapoznania się z ofertą: www.vps4u.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2010 Zapraszam do zapoznania się z ofertą: www.vps4u.pl wydaje mi się, że wasza oferta nie spełnia jego wymagań, chyba, że dacie coś extra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2010 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: Serwery zlokalizowane w Niemczech, polecam serwer VPS20: http://www.mzhost.co.uk/vps_lista.html Dysk: 20GB Transfer: 400GB CPU: 1,5 Ghz Ram gwarantowany: 768 MB Burst RAM: 1536 MB Miesięczny koszt utrzymania: 45 PLN brutto. Obsługa panel HyperVM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2010 http://statnet.pl/vps/ Drugi VPS + Xen w zupełności Ci wystarczy, firma działa sprawnie - support też, a to wszystko za 49 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andy 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2010 Trochę dziwne, że chcesz płacić za coś, co jest za darmo Takie coś możesz na lanie zrobić sobie sam, zainstalować amxx na lokalu, doinstalować boty i grać, no ale jak chcesz, Twój wybór. Tak ale nie na moim sprzęcie . Z botami mam problem wycisnąć 20 fps . Dzięki za oferty. Temat można zamknąć. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 wydaje mi się, że wasza oferta nie spełnia jego wymagań, chyba, że dacie coś extra Nie przesadzaj! Vps4u.pl to porządna firma,jestem z niej zadowolony. Mam tam serwer vps,na którym stawiłem serwer Tibia. Za serwer: 768MB RAM 8GB dysk 300GB transferu/miesiąc. procesor 1.4GHz Płacę 30 złotych miesięcznie! I tak wykorzystuje na moim serwerze vps połowę tego RAMU ile mam. Dodatkowo dostaje się panel Hypervm,który nie obciąża wykupionej maszyny. Polecam i pozdrawiam! K.N Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach