Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2010 Jak skończymy i przetestujemy to już nie będziemy się bawić w odliczanki (chyba, że typu premiera za 5 minut ), szkoda czasu, chcemy dać użytkownikom jak najszybciej przedsmak zmian i ulepszeń jakie czekają WHT w ciągu najbliższych miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2010 Prawie jak allegro.. oczywiście żartuję.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2010 Prezentacja nowego logotypu na http://www.facebook.com/WHTpl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2010 Nowy logotyp jest tragiczny... Zero skojarzeń z tematyką... Co to w ogóle za napis w logotypie WHI? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2010 Również uważam, że nowe logo to jakaś pomyłka ;-) ja tam widzę napis "WHC" :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2010 co przedstawia to coś po lewej ? pióro skrzyżowane z serwerem ?;-) czcionka w WHT.pl to jakaś tragedia - przydałoby się poprawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2010 To logo ma symbolizować serwer w towerze? ;-). Mi się nie podoba. Zdecydowanie wolę obecną gwiazdkę z megafonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 logotyp bardzo słabej jakości. Bartek jeżeli chcesz logotyp na wysokim poziomie, call me pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Mi ten logotyp kolarzy się z jakimś duży blokiem na osiedlu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Szczerze to jak zobaczyłem to się zacząłem zastanawiać co to za wieża jest Zupełnie mi się nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Szczerze to jak zobaczyłem to się zacząłem zastanawiać co to za wieża jest O właśnie wiedziałem, że z czymś konkretnym mi się to kojarzy a dokładnie z budynkiem Collegium Altum Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu (pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Collegium_altum_Pozna%C5%84.jpg) i lekko ale lekko z logotypem fundacji przy uniwerku (www.fae.ue.poznan.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Cóż, widać nigdy nie widzieliście szafy rackowej na oczy ;P Zupełnie serio dajcie jakiekolwiek argumenty w czym jest obecne lepsze od "nowego" ale takie rzeczowe czyli uwzględniające zasady tworzenia logotypów. Ciężko jest stworzyć logotyp, który oddawałby charakter branży, może jakieś konkurencyjne wkleicie? Są dwa sensowne komentarze - odstęp między literami wht.pl (dla mnie mało znaczące) oraz zmiana literki T aby bardziej się z nią kojarzyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilgefortz 75 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Logo wyglada jak przewracajaca sie szafa RACK ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Logo wyglada jak przewracajaca sie szafa RACK ... No i skojarzenie odpowiednie, przynajmniej nie wieżowiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl00keRs 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 A mnie się nawet podoba, oby poza zmianami wizualistycznymi były jeszcze jakieś forumowe porządki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Serio, vellkan nie ma serca do robienia logotypów (sorry!), blog Tomka też skrzywdzony został. Proponuję zrobić burzę mózgów w dobrej sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 oj tam czepiacie sie przeciez widac ze to MHL WHC położone bokiem logo to logo rzecz wtórna liczy się wsad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Serio, vellkan nie ma serca do robienia logotypów (sorry!), blog Tomka też skrzywdzony został. Proponuję zrobić burzę mózgów w dobrej sprawie. 1. To nie Vellkan jest autorem logotypu. 2. Mój blog ma nowy, jeszcze niepublikowany logotyp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 No to vellkana przepraszam (logo koszal.in jest cool). To jak, jest sens się wysilać i podpowiadać pomysły, czy chcecie niespodziankę zrobić, albo zachować to nowe logo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Pewnie, że można podpowiadać. Może coś fajnego z tego wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Przyznam że pierwsze skojarzenie miałem z gdańskim zieleniakiem.. ot taki wysoki budyneczek.. Na plus powiem że podoba mi się kolor.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Logo jak Logo ale bardziej interesują mnie udogodnienia które zostaną wprowadzone i ta nowa wersja wht niż samo Logo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Ale muszę przyznać, że nasza administracja nie potrafi obsługiwać się z użytkownikami... Pokazalibyście przynajmniej jakiś kawałeczek nowej odsłony A co do loga - nie przypomina serwera. Chciałbym zauważyć, że to forum raczej (przynajmniej tak mi się wydaje) skierowane jest dla początkujących aby mogli poznać opinie o firmach, aby mogli zaczerpnąć jakichś porad/wskazówek/uwag. Zmieńcie przynajmniej tą czcionkę, jeżeli uważacie że to niebieskie coś jest dobre. A w szczególności zmieńcie ten dolny napis WHT.pl - już obecny napis : wszystko o webhostingu jest o niebo lepszy... Zobaczymy co będzie dalej... ale... ja osobiście mówię, że mi się nie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Logo na pierwszy rzut oka średnie, potem jednak fajne, ale potem znowu człowiek zaczyna czegoś szukać... tego skojarzenia z MHL i WHC czy jakoś tak to nawet nie widziałem, ale rzeczywiście tam idzie to odczytać... Ja mam lekką schizkę i np. technologicznie mi nie pasuje, bo tego nie idzie skalować, strasznie spada czytelność oprócz jakiegoś tam, dość dużego formatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach