Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Nie chce mi się rozpisywać, ale: brakuje mi charakterystycznego favicon'a. Forum ma fajne logo, więc wypadało by je wrzucić do tej ikonki. Dlaczego? Przez netbooka mój pasek zakładek stracił opisy ikon, a wypadałoby jakoś WHT wyróżnione mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Ja bym dał napis w stylu WHT tak jak ma nk. Fakt, w zakładkach kijowo wygląda te forum ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 A mi się podoba obecne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2010 Panowie Panowie, wkrótce będzie całkowicie nowy wygląd WHT ze wszystkimi elementami włącznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SimpleGroup 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2010 Panowie Panowie, wkrótce będzie całkowicie nowy wygląd WHT ze wszystkimi elementami włącznie Witaj BOSS Nasza firma, chętnie podejmie się darmowych prac na rzecz odnowienia serwisu. Jak coś to PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2010 Ta pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2010 Ta pewnie. zazdrosny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2010 zazdrosny? Ta jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2010 zazdrosny? A czytałeś poprzedni temat o tej "firmie"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2010 A czytałeś poprzedni temat o tej "firmie"? Tak czytałem, każdemu trzeba dać szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2010 No to dajmy chłopakowi szansę. Może tym razem zaprezentuje coś, co sam zmontował, a nie zassał z darmowego rozdawnictwa i prezentuje jako swoje dzieła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl00keRs 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2010 Fajnie, że planujecie wprowadzić coś nowego na forum :) Choć nie jestem tu zbyt długo, to przydadzą się konkretne zmiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2010 Ja bym postawił na mniejszą ilość bajerów a na funkcjonalność, np. na reklamy - o których była mowa ostatnio w innym temacie. A favicon - zbędny - ale jak ktoś ma czas i ochotę na zrobienie czegoś takiego - nie będzie przeszkadzało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2010 (edytowany) . wht.ico Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2010 Witaj BOSS Nasza firma, chętnie podejmie się darmowych prac na rzecz odnowienia serwisu. Jak coś to PW Dzięki za chęci, grafik już jest wynajęty od hen hen czasu wht.ico 3 minuty, jak zupka chińska Oj to się już pobawię i wrzucę fv z nowym logo Ciii no i zdradziłem Niedługo powinno się pojawić a tymczasem sneak peak na http://pl-pl.facebook.com/WHTpl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2010 To kiedy planowany wielki start ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2010 To kiedy planowany wielki start ? Jesteśmy już bliżej niż dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2010 Favikonkę już mamy Jest częścią nowego logotypu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2010 Oj To ja już się nie mogę doczekać. Może zrobić Takie odliczanie. Kiedy to nastanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2010 Problem z odliczaniem jest tego typu, że jak coś się obsunie to będzie to widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2010 Tomek.. to się spiąć i bez obsuwy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2010 Tomek.. to się spiąć i bez obsuwy.. Baa żeby to było takie proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2010 Baa żeby to było takie proste Skąd ja to znam.. czasem trzeba zaryzykować.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2010 Im więcej osób w ekipie jest odpowiedzialne za proces wdrażania tym takie określanie start x.x.x przypomina wróżenie z fusów Dlatego też duże projekty ustalają np. start na miesiąc 9 bo wiedzą, że choćby był potop to mają skończyć 7 więc 2 zostawiają na poślizg U nas jest to tak krótki okres czasu do wdrożenia że nie rzucamy datą bo ... "nie znacie dnia ani godziny" Ale na naszą fan page na Facebooku będziemy wrzucać zapowiedzi zmian Dzisiaj pojawi się taki widok zza kurtyny z nowej odsłony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2010 Dlatego odliczanie wstawia się przy gotowym projekcie, przetestowanym.. W pl patrząc po tendencjach najczęściej wdraża sie nie ukończony projekt i po jego odpaleniu nanosi się poprawki, zmiany itd.. Mam nadzieję że Wy tego unikniecie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach