Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Witajcie! Poszukuję VPS'a, albo serwera dedykowanego z dużym transferem, niekoniecznie w Polsce. Potrzebuję duzo transferu, a najlepiej gdyby był nielimitowany . Chciałbym zmieścić się w 100zł/msc. Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Potrzebuję duzo transferu, a najlepiej gdyby był nielimitowany .Chciałbym zmieścić się w 100zł/msc. Może jeszcze powinien kawę przygotowywać, ba, jeszcze loda robić. Może sprecyzuj się, do czego dokładnie potrzebujesz tego VPSa, jakieś wymagania dt. RAMu, procesora ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Do 100 zł z serwerem dedykowanym nie będzie łatwo (jedynie jedna pozycja w kimsufi...). Jeśli VPS z dużym transferem to tylko w Host Europe - http://www.hosteurope.de/produkte/Virtual-Server-Linux Pakiet L, transfer bez limitu, 50 Mbit gwarantowane, 100 Mbit burst. Rozumiem, że transfer to tutaj jedyny wyznacznik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Może jeszcze powinien kawę przygotowywać, ba, jeszcze loda robić. Może sprecyzuj się, do czego dokładnie potrzebujesz tego VPSa, jakieś wymagania dt. RAMu, procesora ? Zależy co będzie w cenie. 1-2GB RAM HDD: min.50GB CPU: 1.50-2ghz Tyle mi wystarczy. Na chwilę obecną skupiam się na transferze... Edycja: Kimsufi mi najbardziej odpowiada, ale odstrasza mnie opłata instalacyjna ;> Także zainteresowała mnie oferta webh.pl serwer Medium, tylko ten transfer będzie za mały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 (edytowany) ba, jeszcze loda robić. Ale "Ten serwer"... to by było niesmaczne... () ale odstrasza mnie opłata instalacyjna ;> Teoretycznie po to została wprowadzona. Potrzebuję duzo transferu, a najlepiej gdyby był nielimitowany . Napewno zużyjesz te "nielimitowane"? Może określ, ile dokładnie potrzeba. Edytowano Lipiec 9, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Napewno zużyjesz te "nielimitowane"? Może określ, ile dokładnie potrzeba. Na pewno będę zużywał sporo, jasnowidzem nie jestem, więc ciężko będzie określić. Może 500-600GB (Raczej wystarczy, ale chciałbym mieć trochę w zapasie, żeby cyrków nie było z przekroczeniem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Może 500-600GB (Raczej wystarczy, ale chciałbym mieć trochę w zapasie, żeby cyrków nie było z przekroczeniem) To rzeczywiście sporo, w porównaniu do "nielimitowanego" co przy 100mbps oznacza ~25TB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiberhead 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Zapraszam serdecznie do zapoznania się z naszym serwerem VDS Business. transfer 800GB za 60zl Zapraszamy fiberhead.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Ale "Ten serwer"... to by było niesmaczne...() Cóż za skojarzenia.. A może chodziło mi o zwykły mix algidy, śmietankowo-śmietankowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Zapraszam do zapoznania się ofertą naszych serwerów VPS: http://www.mzhost.co.uk/vps_lista.html Serwerownia w Niemczech Mogę zaoferować 24h test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Zapraszam do zapoznania się ofertą naszych serwerów VPS: http://www.mzhost.co.uk/vps_lista.html Serwerownia w Niemczech Mogę zaoferować 24h test. Jeden serwer już u Państwa trzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Jeden serwer już u Państwa trzymam to bierz drugi, firmę już znasz, siedzisz nadal to chyba ok jest ? a tak na marginesie, jeżeli nie potrzebujesz root'a i napiszesz mi na pw coś więcej do czego Ci to potrzebne to na moim serwerze w ovh który "nie ma limitów" może też mógłbym coś fajnego zaproponować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach