ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2010 Witam. na sprzedanie mam licencję IP.Board Standard aktywną, oplaconą do 23 października. Cena: 320 do negocjacji Możliwość wystawienia na allegro Płatność mbank/lukasbank Kontakt poprzez PW,GG GG: 605 cztery015 W formie gratisu mogę dorzucić konto hostingowe(vismall) w firmie vipower.pl aktywne do 15 kwietnia 2011 Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2010 O ile tam można migrować licencje między klientami IPB. Nie można. Jedynie przekazanie całego konta.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2010 drogo ? Nowa licencja kosztuje +/-450 pln a odnowienie kosztuje 70 . Do tego konto wartę 50 pln na vipower.pl więc nie wiem czy jest tak źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Nie można. Jedynie przekazanie całego konta.. Ale z konta można przenieść licencje na inne konto. Sam tak robiłem już 2 razy, jak przenosiłem wszystkie licencje na jedno konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Ale z konta można przenieść licencje na inne konto. Sam tak robiłem już 2 razy, jak przenosiłem wszystkie licencje na jedno konto Wieki temu. Teraz to NIEMOŻLIWE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach