whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Cześć, Potrzebuję najtańszego serwera WWW z pojemnością minimum 1 GB.. lokalizacja dowolna. Również DirectPanel bo z cPanelem nie chce mi się bawić. Posiadam testowe konto Hekko, i jestem zadowolony jednak safe mode jest na on, i poszukuję innego hostingu gdzie taka opcje dostanę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Safe mode ma być off czy on bo nie bardzo rozumiem o co chodzi :-) Jeżeli ma być off to zapraszam do skorzystania z oferty Webh.pl. Najtańszy pakiet 61zł brutto rok (7 dni testu). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 (edytowany) Safe mode ma być off czy on bo nie bardzo rozumiem o co chodzi :-) Ma być OFF. Edytowano Lipiec 7, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Teraz zauważyłem, że w temacie jest "ma być off". Zawartość samego postu może sprawiać inne wrażenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Tak OFF ma być, i żeby też nie było typu że skrypt sie wykonuje a mimo to: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request Sprawdze webh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2010 Safe mode w Hekko.pl jest wyłączony ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2010 To dlaczego skrypt mi się przerywa po 30 sekundach? i wyskakuje: Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2010 Bo maksymalny czas wykonania skryptu, to 30 sekund. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2010 No, więc safe mode jest na on.. bo safe mode blokuje wykonywanie skryptów powyżej 30 sekund, chyba że się mylę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2010 Mylisz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach