ddkk 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Poszukuję VPS z niemieckim/polskim IP, **potrzebuję ok 48h na testy**. Maszyna będzie jako proxy - dużo małych zapytań, minimalne wymagania, szacuję max 2gb transferu miesięcznie. FV będzie atutem. Zależy mi na czasie, proszę pisać na GG: dwa dwa jeden cztery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 niemcy: mzone.pl, statnet.pl Polska: ionic.pl, vipower.pl, activh.pl, webh.pl, statnet.pl, logout.pl,... **potrzebuję ok 48h na testy** tzn chcesz za darmo 48h testu, czy w ogóle będzie Ci potrzebny na 48? Bo jeżeli to pierwsze to z reguły maksymalnie 24h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Mogę zaoferować VPS w DE, nawet z 48h testu, szczegóły zapraszam na pnajdek NA ionic.pl Pzdr P.N. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Mogę zaoferować VPS w DE, nawet z 48h testu, szczegóły zapraszam na pnajdek NA ionic.pl Pzdr P.N. A jednak znalazła się jakaś dobra dusza rozmawiałem z autorem na gg i chodzi mu o 48h testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3it.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2010 Poszukuję VPS z niemieckim/polskim IP, **potrzebuję ok 48h na testy**. Maszyna będzie jako proxy - dużo małych zapytań, minimalne wymagania, szacuję max 2gb transferu miesięcznie. FV będzie atutem. Zależy mi na czasie, proszę pisać na GG: dwa dwa jeden cztery Możemy zaproponować VPS'a u nas w 3it.pl z niemieckim IP, test darmowy 3 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach