Gość kucziapa Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Witam Jako, że nie długo jadę na urlop na Słowację potrzebuje internet do laptopa, myślałem nad ofertą play na kartę ale nie wiem czy będzie zasięg, możecie coś polecić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Pierw pojedź na miejsce i zobacz czy nie masz wi-fi na miejscu. Jak nie - rozejrzyj się za lokalnymi operatorami. Internet w roamingu jest strasznie drogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Zasięg będzie, gorzej z opłatami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 z tego co mi wiadomo taka przyjemność kosztowałaby 5gr za każde rozpoczęte 10kB (przynajmniej w Play) spróbuj się zapytać w orange bo na słowacji też jest ten operator poza orange z tych co pamiętam to T-mobile i O2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Jest taka fajna stronka ; ) http://www.prepaidgsm.net/en/slovakia.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 (edytowany) W wielu hostelach, hotelach, miejscach publicznych jest albo totalnie darmowy net bez zabezpieczeń (no ale wiadomo jak to bez zabezpieczeń) albo na tokeny, które dają na prośbę/dla klientów, albo przy okazji np. kafejki/salonu T-Mobile czy innego. Tak naprawdę trzeba się raczej bardzo postarać by nie mieć netu (albo pojechać na totalne zadoopie), chyba, że trzeba mieć net po 5-8 godzin na dobę non stop, to wtedy raczej trzeba skorzystać z usług simowych... w ogóle najtaniej wyjdzie chyba kupić starter lokalnie i doładować za paręnaście ojro. Edytowano Lipiec 7, 2010 przez crazyluki Wywaliłem narzekanie (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 zmuszony podłączyć się do internetu... Rachunek był na około 600 zł nie polecam. A nie dało się kupić jakiegoś prepaida? Już nie wspominając o innych możliwościach... Powód edycji Wywaliłem narzekanie Eee bez jaj.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach