ftt000 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Witam Dostalem emaila od az.pl , iz daja mi kod rabatory na 90% na rejestracje domeny .org Czy macie jakies oopinie o tej firmie ? hosting kupilem bo dali 75% znizki i zaluje pomimo 25 zl za rok Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Sprawdź regulamin promocji. Pewnie koszt przedłużenia za rok będzie oscylował w okolicach 122 zł, a przed przedłużeniem nie będziesz mógł tej domeny wytransferować do innego operatora. Zerknij lepiej na masternet.pl W pierwszym roku wychodzi drożej, ale przy przedłużeniu domeny zrozumiesz, dlaczego postąpiłeś właściwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 Ja mam opinię o tej firmie taką, że ani złotówki tam nie zostawię. Choćby za 1 grosz rozdawali dedyki - no właśnie, chyba przede wszystkim dlatego.... Masternet, Hekko... i nie tylko, bo są polskie, normalne firmy - po co pchać się do żabojadów, cypryjczyków, albo ściemniaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2010 A ja w ramach promocji wziąłem tam jedną domenę - pie*dol.org Poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach