ftt000 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2010 Witam Poszukuje hostingu wirtualnego o parametrach - 1 GB powierzchni - 25 GB transferu msc - php5 , mysql , etc. Wazne aby posiadal okres testowy od 2 tyg , preferowane 30 dni tak jak ma xxl-web.com Potrzebuje testowac serwer poniewaz musze serwis dostosowac do osob z roznych zakatkow swiata wiec troszke czasu mi zajmie znalezienie idealnego hosta Prosze o oferty poprzez PM lub w temacie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2010 Witam Poszukuje hostingu wirtualnego o parametrach - 1 GB powierzchni - 25 GB transferu msc - php5 , mysql , etc. Wazne aby posiadal okres testowy od 2 tyg , preferowane 30 dni tak jak ma xxl-web.com Potrzebuje testowac serwer poniewaz musze serwis dostosowac do osob z roznych zakatkow swiata wiec troszke czasu mi zajmie znalezienie idealnego hosta Prosze o oferty poprzez PM lub w temacie. Pozdrawiam a jaki budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2010 Budzet nie ma w sumie znaczenia , do 50 zl msc , aczkolwiek taka cena z komsmosu by byla ale do takiej kwoty moge placic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2010 Zapraszam do testów, każde konto zawiera 14 dni darmowego testu: http://www.mzhost.co.uk/shareda.html Serwery do wyboru: UK, FR, DE. W przypadku pytań, zapraszam na chat do konsultanta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2010 Budzet nie ma w sumie znaczenia , do 50 zl msc , aczkolwiek taka cena z komsmosu by byla ale do takiej kwoty moge placic. to w takim razie masz dużo opcji te z najwyższej półki: kei.pl/nq.pl/iq.pl/dhosting.pl taniej ale również dobrze: ionic.pl, mzone.pl, unixstorm.org to z mojej strony co mogę polecić pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2010 Witam, Zapraszam do nas: http://vipower.pl/ + na promocję u mnie w stopce. Jeżeli chodzi o 2 tyg testu proszę napisać do mnie na maila: p.jarosz (at) vipower.pl a zwiększymy bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach