whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2010 Cześć, Potrzebuję hostingu WWW zagranicą.. nie mam wymagań co do specyfikacji.. tylko żeby była możliwość MySQL Miejsce, transfer może być bardzo małe.. najlepiej jak byłby to darmowy hosting.. jednak też może być płatny najlepiej PayPal I też żeby nie kosztował kilka dolarów czy euro.. bo wymagań nie mam prawie. PS. zagranicą czyli mam na myśli domenę .com, .biz i tym podobne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nmn 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2010 PS. zagranicą czyli mam na myśli domenę .com, .biz i tym podobne... Nie za bardzo rozumiem jaki związek ma rozszerzenie domeny z lokalizacją hostingu? Możesz wykupić lub znaleźć polski darmowy hosting z serwerami za granicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2010 Tobie chodzi o domenę ?;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2010 Chyba chodzi mu o darmowy hosting, który daje darmową subdomenę typu : hosting.com a nie tak jak jest to w polskich np. hosting.pl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2010 Domenę kupujesz oddzielnie. Zobacz na masternet.pl ovh.pl glowanet.pl - tam masz niezłe ceny domen. Jeśli chodzi o domeny zagraniczne, zobacz na godaddy.com Jeśli zależy Ci na stabilności i wydajności, to warto wydać te chociaż te dwie dyszki na sam hosting. Zerknij też na glowanet.pl - tam masz go w niskiej cenie i w zupełności wystarczy na początek. Jeśli będziesz upierał się przy bezpłatnym hostingu, to zobacz 000webhost.com Demon szybkości to to nie jest, ale na upartego można co nieco na tym trzymać. Ewentualnie możesz skorzystać z subdomeny Twojego operatora, np headShot1.hekko.pl lub hedShot1.ionic.pl itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2010 No chodzi mi o subdomene, ale potrzebuję tej subdomeny zagranicznej.. nie z .pl A nie mam zamiaru bulić 20~ złoty za domene .com, ja potrzebuję nawet headShot1.freewebhosting500mb.com moze być nawet długa oby tylko z .com. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2010 Z tego co pamiętam, z coś z "com" powinno się znaleźć na 000webhost.com Zarejestruj się i sprawdź, nic przecież nie tracisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nmn 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2010 Z płatnych z subdomeną .com masz inwestnet.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2010 U nas masz z subdomeną: co.uk eu net pl Zapraszam: http://www.mzhost.co.uk/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2010 u nas można utworzyć dowolną ilość subdomen: *.vipserv.org *.x14.eu *.yum.pl *.x25.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach