filip955 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 Aktualny wykaz. 200k bytes per second. Ram - 400mb Procesor - 20% z 500mhz. Oczekuję czegoś w Polsce/Niemczech. Cena coś koło 50zł?. Serwer - gwarantowane 1gb ram, procek może być ten 1ghz, na łączu się nie znam. Używany pod apache Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 Z gwarantowanym 1GB ramu chyba będzie ciężko ; o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 Zapraszam do nas: http://www.mzhost.co.uk/vps_lista.html Serwer VPS40 RAM 1GB gwarantowany 1.5 GB Burst RAM Dysk 40GB Transfer 600GB na miesiąc. Koszt 75 PLN na miesiąc lub Serwer VPS20 Ram 768 MB 1.5GB Burst RAM Dysk 20GB Transfer 400GB na miesiąc Koszt 45 PLN na miesiąc Serwerownia: Niemcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 #up Aktualnie mam u Państwa, rozglądam się za innymi, lecz raczej zwiększę pakiet u Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 #up Aktualnie mam u Państwa, rozglądam się za innymi, lecz raczej zwiększę pakiet u Was. UPS! A to niespodzianka Mam nadzieję, że jesteś zadowolony z naszych usług. Zapraszam do konsultanta lub helpdesk na hasło WHT: -15% (przy wybraniu nowego pakietu), na taki okres na który opłacisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 Bardzo mocno Tylko zaskoczyła mnie konkurencja u której serwery popadały i do mnie wszyscy, przy czym brakuje zasobów. Ticket też bardzo dobry. Cóż koniec tego offtopu Czekam za ofertami, jeżeli są firmy które zaoferują takie parametry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiberhead 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 w nawiązaniu do pańskiego zapytania proponujemy: VPS Business z konfiguracją: CPU Gwarantowany 2,4 GHZ Gwarantowany RAM 1024 MB SWAP RAM 2048 MB Dysk twardy 80GB Miesięczny transfer 800GB Ilość adresów IP 2 lokalizacja Niemcy Wirtualizacja Xen Cena: 60zł na m-c Cena roczna 720zł Proszę podać Imię i Nazwisko oraz e-mail adres aby mógł Pan dostać Test Serwer na 7 dni. http://www.fiberhead.pl support@fiberhead.com Z poważaniem Albert Horyza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach