Mistrzu4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 Witam! Poszukuje osoby która napisze mini panel który miał by za zadanie: -włączanie aplikacji, -wyłączanie aplikacji, -wgrywanie pliku na vps, -edycja pliku na vps, I to wszystko z poziomu WWW. *Kontakt* GG:24465642 Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 Jakie aplikacje? Nie masz Filezilli czy TotalCommandera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 Jakie aplikacje? Nie masz Filezilli czy TotalCommandera? Umiesz czytać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 Umiesz czytać ? Umiesz, ale kolega chyba nie wie, że może łączyć się przez FTP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 A Ty chyba nie wiesz o co mu chodzi. Chce mieć webowy panel, pewnie do radia albo jakiejś gry. Upload z panelu pewnie mapek albo jakiś plików. Przez ftp ani sftp nie odpali aplikacji żadnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 A Ty chyba nie wiesz o co mu chodzi. Chce mieć webowy panel, pewnie do radia albo jakiejś gry. Upload z panelu pewnie mapek albo jakiś plików. Przez ftp ani sftp nie odpali aplikacji żadnej Rano kolega pisał do mnie na ggi pytał: Ja: ale co to ma byc za panel? Niedziela :: 11:08:33 Kolega: panel, włączający i wyłączający aplikacje [...] Kolega: włączyć i wyłączyć aplikacje, będe go używał do różnych np. do serwera shoutcasta itp [...] Kolega: mam jeszcze jedno pytanie czy przez skrypt mozna wgrywac pliki na vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 kto mi powie jak przez klient ftp odpalić program ma u mnie browara! no i prezent na NK.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2010 po nawiązaniu sesji ftp jako komende FTP wystarczy podać np !ls do wyświetlenia wyniku polecania ls (. na 99% to działa dostanę browara?;-) oczywiście żartuje z browarem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2010 dobra, ls, ale uruchomienie programu, typu shoutcast, itp za to mogę co najwyżej wysłać kebab w bułce na nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach