Spike 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2010 Witam. Mam taki problem z przeniesiem bazy z Proserwer do Webd. Wyskakuje coś takiego: import.php: Missing parameter: import_type (FAQ 2.8) import.php: Missing parameter: format (FAQ 2.8) Próbowałem już wiele rzeczy ale nic nie pomogło. (chcę podmienić bazę) Mam nadzieje że mi pomożecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiabc 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2010 trochę za mało informacji.... napisz jaka to baza i w jaki sposób próbujesz ją przenieść! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2010 Może nie przenoś ją przez skrypt PHP tylko przez phpmyadmina W configu podmień usera i hasło i nazwę bazy i powinno bangalać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2010 Witam. Mam taki problem z przeniesiem bazy z Proserwer do Webd. Wyskakuje coś takiego: import.php: Missing parameter: import_type (FAQ 2.8) import.php: Missing parameter: format (FAQ 2.8) Próbowałem już wiele rzeczy ale nic nie pomogło. (chcę podmienić bazę) Mam nadzieje że mi pomożecie. Zrób kopię bazy poprzez PHP MyAdmin, potem ten plik wgraj tą samą drogą na drugim serwerze z tym samym kodowaniem Jeśli masz błędy wklej je tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach