marmat00 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2010 Ostatnio zainstalowałem ispcp omega od tamtego czasu nigdzie nie mogę znaleźć pliku php.ini. Pomoże mi ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marmat00 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2010 Dostałem taką odpowiedź: php: /usr/bin/php /usr/share/php /usr/share/man/man1/php.1.gz Gdy otwieram ten pierwszy plik wychodzi takie coś ^?ELF^B^A^A^@^@^@^@^@^@^@^@^@^B^@>^@^A^@^@^@^@^SF^@^@^@^@^@@^@^@^@^@^@^@^@ ÔV^@$M^@^@^@^@^@^Đ ^Í^@^@^@^@^@^Đ ^Í^@^@^@^@^@^DŘ^@^@^@^@^@^@^DŘ^@^@^@^@^@^@^D^@^@^@^@^@^@^@Qĺtd^F^@^@^@^@^@^@^@^$ ^C^@^@ý^K^@^@^@^@^@^@ ^L^@^@^U^Q^@^@3^K^@^@Ô^F^@^@5^V^@^@h^H^@^@Í^C^@^@Š^R^@^@ŕ^Q^@^@Ń ^@^@^@^@^@^@^^^F^@^@P^A^@^@; ^@^@Ç^@^@^@Ş^D^@^@ĺ^G^@^@^@^@^@^@ć^O^@^@G ^@^@z^C^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@,^B^@^@^@^@^@^@ť^D^@^@W^O^@^@§ ^@^@<^L^@^@e^K^$ ^@^@Z^P^@^@ř^S^@^@^@^@^@^@Ż^Q^@^@Ă^U^@^@3^E^@^@é^L^@^@^O ^@^@K^L^@^@^@^@^@^@%^U^@^@(^Q^@^@Q^U^@^@^@^@^@^@Ŕ^T^@^@M^Q^@^@^V^U^@^@^@^@^@^@ô$ ^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@P^S^@^@đ^U^@^@n^E^@^@^D^S^@^@ë^L^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^$ ^@^@Ś^F^@^@ś^N^@^@ű ^@^@š^H^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@°^T^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^Ć^@^@^@÷^P^@^@v^E^@^@^@^@^@^$ ^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@ď^R^@^@^×^B^@^@^@^B^@^@^Ë^C^@^@í^K^@^@^@^@^@^@^O^V^@^@^@^@^$ ^Q^@^@ý^U^@^@^@^@^@^@Ż^N^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^^L^@^@^@^@^@^@Ź^N^@^@ĺ^H^@^@ý^B^@^$ ^V^@^@ć^L^@^@^C^G^@^@Ő^C^@^@ü^A^@^@^@^@^@^@^Ě^D^@^@@^S^@^@^@^@^@^@^O^N^@^@^G^G^$ ^T^@^@^@^@^@^@ä^E^@^@Ô ^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@É ^@^@^Ţ^E^@^@Ą^N^@^@ ^Q^@^@^Đ^R^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@6 a pod drugim nic nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2010 php -i |grep php.ini Zakładając, że używasz mod_php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2010 zrób sobie phpinfo, odpal przez przeglądarkę, i będziesz miał np. Loaded Configuration File /usr/local/lib/php.ini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vlop 32 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2010 /var/www/fcgi/ Dla każdego z kont osobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marmat00 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2010 Dzięki malu. Już wszystko działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach