KiL 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Hej jestem kompletnie zielony w tym, ale chciałbym założyć jak najtańszym kosztem portal z serwerami jak cba.pl wiem tylko że trzeba posiadać serwer dedykowany czy była by osoba która by mi wszystko wyjaśniła i pomogła? dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Oho początek wakacji i tylko patrzeć jak pierwsze hostinKi zaczną wyrastać jak po deszczu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KiL 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Ja planuję już jakiś miesiąc to otworzyć zawszę o tym marzyłem jestem webmasterem 2 lata do tego czasu prowadzę strony i fora ale chcę stronę z serwerami jest ktoś kto by mi mógł pomóc? Chodzi mi o stronę z takimi mini serwerami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Chodzi mi o stronę z takimi mini serwerami. Wystarczy Ci do tego celu mini-reseller () Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Myślisz że ktoś za darmo Ci to wytłumaczy? Kup na początek dedyka i najlepiej panel DirectAdmin-na początek dobry bo tania licencja dożywotnia. Potem jak jesteś webmasterem to napisz sobie stronkę w php. Jeżeli chcesz to zautomatyzować płatność sms, paypal itp. Kup WHMCS. Skonfiguruj i już masz hosting. Poradników szukaj na google.pl lub na oficjalnych stronach. Pozdrawiam, Poplop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KiL 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 A jest jakiś darmowy skrypt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Webmaster - TJA... Ludzie, nie karmić tego buszmena (od krzaków)... Dzieciaku, poszukaj pracy z roznoszeniem ulotek albo coś w tym stylu. Profesjonalne rzeczy zostaw profesjonalistom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 A może wszystko byś chciał za darmo? Ludzie się trudzą aby napisać panel i dostają za to pieniądze i myślisz że oni dadzą ci coś za darmo? Jak jesteś webmasterem to może sobie sam napiszesz panel? I jeżeli chcesz prowadzić hosting to na początek kup dedyka, panele itp. Wynajmij Administratora i załóż DG. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HDS 14 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Prawdziwy webmaster nie pyta o takie rzeczy tylko działa Ja jestem Batmanem już prawie trzy lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Pewnie to jakiś 10 latek który pyta o rzeczy o których usłyszał od kolegów. Może i ja mam 14 lat, lecz nie biorę się za takie rzeczy. Jedyne to się bawię VPS'em i DA Jeszcze do tego jest google.pl - czytałem sporo o instalacjach na debianie itp. I się nauczyłem. A nie pytałem się na forum. Pozdrawiam, Poplop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2010 A może wszystko byś chciał za darmo? Ludzie się trudzą aby napisać panel i dostają za to pieniądze i myślisz że oni dadzą ci coś za darmo? Jak jesteś webmasterem to może sobie sam napiszesz panel? I jeżeli chcesz prowadzić hosting to na początek kup dedyka, panele itp. Wynajmij Administratora i załóż DG. O ile wiem istnieje kilka darmowych paneli ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igorew 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 po pierwsze zgodzę się z przedmówcami , najpierw poczytaj i to dość sporo , widać , że nie znasz się na administracji serwera więć lepiej kup pakiet reseller bo za dedyka możesz stracić kasę na wyjazd na wakację. A tak na marginesie warto by było się zapoznać z UBUNTU Linux itp.. chociaż administracją windows server , potem można coś myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2010 A po co odkopujesz ten temat? Jak ten koleś już dawno się z tego forum wyniósł ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach