virus4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2010 Witam. Niestety serwer, z którego korzystam obecnie nie spełnia moich wymagań (pada średnio raz na miesiąc) więc postanowiłem zainwestować w coś nowego. Zależy mi na (kolejność od najważniejszego): - Mała awaryjność oraz szybkie działanie i stabilność. - Szybka naprawa awarii - Wydajność - tak aby działał publiker - Duża ilość IP - Duży transfer - Bezproblemowe działanie SEOkatalogu i WordPress'a Nie zależy mi na: - Ogromnej przestrzeni dyskowej (wystarczy z 4gb) Fundusze jakie mam to 250zł. Czekam na oferty. Pozdrawiam, Kamil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2010 250 miesięcznie czy rocznie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
virus4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2010 250 miesięcznie czy rocznie ? Rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
virus4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2010 Nikt nie ma żadnego pomysłu? Zależy mi na jak najszybszym zakupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2010 zobacz ofertę ionic.pl - mają chyba konta seo czy tam pakiety seo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
virus4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2010 A co sądzicie o http://omnihost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuomenuCentras 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Jaka przepustowość potrzebujesz? www.balticservers.com dla wszystkich serwer nieograniczony teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Nikt nie ma żadnego pomysłu? Zależy mi na jak najszybszym zakupie. Ile tych IP potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
virus4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Tyle ile się da za te 250zł wyciągnąć. Im więcej tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Tak więc: http://www.mzhost.co.uk/shareda.html SW8000DA - 186.15 PLN brutto/rok (w promocji WIOSNA) Dodatkowe IP 4.99 miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
virus4 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Ciekawe parametry, ale tam za jedno I muszę 60zł rocznie płacić, a są chyba takie serwy co w pakiecie mam po prostu np. 10IP i nie muszę za nie płacić co miesiąc (chyba). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach