klopikxda 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2010 Sprzedam pakiet 566 domen internetowych. Lista jest ogromna dlatego nie zamieszczę jej tutaj w całości. Tylko fragment: animacje.org techsupport.pl zenn.com.pl businessmail.pl pocztowkiglosowe.pl vbulletinzone.pl 3dworld.com.pl napoleonbonaparte.pl 3deuro.eu nimfoman.pl i wiele wiele innych. Naprawdę warto zajrzeć. Licytacja !!! Warto przeczytać całą treść aukcji. Link do aukcji: http://www.allegro.p..._566_domen.html Można negocjować cenę przez PM. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 (edytowany) Licytacja !!! Co to za licyctajca, z ceną minimalną 11k. Edytowano Czerwiec 20, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 Co to za licyctajca, z ceną minimalną 11k. Dzieł sztuki, lecz wartych pieniędzy ;-) Sprawdziłem kilka domen i większość rejestrowana 1-2 mc temu.. Ponad 99% domen to są dosłownie śmieci. Nie masz co liczyć jednak powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szatyniak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 dokladnie, 99% domen to ninja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopikxda 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 dokladnie, 99% domen to ninja Poproszę wobec tego o wskazanie mi tego 1% który uważacie za dobry. No dalej . Wypowiedzcie się które z tych domen ( ten 1% ) są lepsze od innych. Jestem ciekaw 'fachowej' opinii. Dzieł sztuki, lecz wartych pieniędzy ;-) Sprawdziłem kilka domen i większość rejestrowana 1-2 mc temu.. Sprawdziłeś ??? Przecież obok każdej domeny jest jej ważność. Sugeruje to że ponad 90 % domen było rejestrowanych dawniej niż 1-2 miesiące temu Sprawdzaj dokładnie. Zresztą 11k ceny minimalnej pokrywa koszty rejestracji i jak nie chcesz to n i e l i c y t u j . Padają już oferty na pojedyncze domeny więc raczej wasza ocena trochę kuleje. Jeśli nie padną oferty w tej aukcji - a w to nie wierzę bo przy tej cenie minimalnej wychodzi mniej niż 19 zł za domenę to zacznę rozpatrywać tamte oferty. dokladnie, 99% domen to ninja Poproszę wobec tego o wskazanie mi tego 1% który uważacie za dobry. No dalej . Wypowiedzcie się które z tych domen ( ten 1% ) są lepsze od innych. Jestem ciekaw 'fachowej' opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 Nie ma ani jednej wartościowej domeny, pomijając domainerów nawet większość się pod zaplecze nie nadaje - tak sprawdziłem. 500 domen 11k chyba po jakichś stawkach z kosmosu ? Czasy że można było wcisnąć komuś domenę imienazwisko.pl i do tego imienazwisko com net eu com.pl się już dawno skończyły. Jeśli masz zamiar sprzedawać domeny to naucz się przechywytywać / wyszukiwać wartościowe - inaczej szkoda Twojego czasu i pieniążków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopikxda 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 Nie ma ani jednej wartościowej domeny, pomijając domainerów nawet większość się pod zaplecze nie nadaje - tak sprawdziłem. 500 domen 11k chyba po jakichś stawkach z kosmosu ? Czasy że można było wcisnąć komuś domenę imienazwisko.pl i do tego imienazwisko com net eu com.pl się już dawno skończyły. Jeśli masz zamiar sprzedawać domeny to naucz się przechywytywać / wyszukiwać wartościowe - inaczej szkoda Twojego czasu i pieniążków SKORO NIE PASUJE WAM TO ŻE JEST CENA MINIMALNA TO PROSZĘ BARDZO !!! AUKCJA BEZ CENY MINIMALNEJ !!! OD 1 zł !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 SKORO NIE PASUJE WAM TO ŻE JEST CENA MINIMALNA TO PROSZĘ BARDZO !!! AUKCJA BEZ CENY MINIMALNEJ !!! OD 1 zł !!! Dorośnij i przyjmij krytykę - a wielkie litery i boldowanie bez powodu jest niezgodne z regulaminem forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 Dobra, zalicytowałem. Pewnie tanio kupie pod śmieciowisko;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopikxda 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 Boldowanie miało powód. Zwrócenie wszystkim uwagi że tak zwane śmieciowisko jest do kupienia w licytacji od 1 zł. Wystarczający powód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 Dobra, niech sobie będzie wyboldowane. Nie razi aż tak bardzo;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HDS 14 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 WAŻNE !!! Forma przekazania domen Bezpłatna cesja w Home.pl Ciekawe kto będzie miał tyle kasy żeby przedłużyć domeny na następny rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopikxda 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 WAŻNE !!! Forma przekazania domen Bezpłatna cesja w Home.pl Ciekawe kto będzie miał tyle kasy żeby przedłużyć domeny na następny rok Widzę że nie orientujesz się w temacie Cesja w Home.pl jest bezpłatna i nie ma konieczności przedłużania ich na kolejny rok. Tylko domeny .eu podlegają przedłużeniu w związku z cesją - koszt 50 zł. Ale biorąc pod uwagę że tych domen .eu jest tylko kilka więc nic nie stoi na przeszkodzie by wliczyć to w koszty. Uczciwa propozycja ? Jak napisałem w aukcji z pakietu mogę wyłączyć dowolne domeny których wygrywający aukcję sobie nie życzy posiadać. Nic na siłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 Widzę że nie orientujesz się w temacie Cesja w Home.pl jest bezpłatna i nie ma konieczności przedłużania ich na kolejny rok. A jaki sens jest kupować ponad 500 domen, i je potem stracić? Przedłużenie nawet 10 domen PL, to koszt około 1200 złotych na rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HDS 14 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 Widzę że nie orientujesz się w temacie Cesja w Home.pl jest bezpłatna i nie ma konieczności przedłużania ich na kolejny rok. Tylko domeny .eu podlegają przedłużeniu w związku z cesją - koszt 50 zł. Ale biorąc pod uwagę że tych domen .eu jest tylko kilka więc nic nie stoi na przeszkodzie by wliczyć to w koszty. Uczciwa propozycja ? Jak napisałem w aukcji z pakietu mogę wyłączyć dowolne domeny których wygrywający aukcję sobie nie życzy posiadać. Nic na siłę. Źle mnie zrozumiałeś chodziło mi o następny termin płatności za te domeny. http://home.pl/domeny/przedluzenie 566*49=27734PLN+22%=33835PLN Nowy samochód ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopikxda 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 Źle mnie zrozumiałeś chodziło mi o następny termin płatności za te domeny. http://home.pl/domeny/przedluzenie 566*49=27734PLN+22%=33835PLN Nowy samochód ;> Rzeczywiście, masz rację. Sorry. Osobiście nie brałem pod uwagę że ktoś będzie chciał je wszystkie trzymać i przedłużać. Zakup takiego pakietu ma sens tylko do odsprzedaży pojedynczych domen w celu przedłużenia innych. Lub ewidentnie pod sprzedaż każdej domeny z osobna. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach