Kuki90 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2010 Pojemność- ~2-3GB (z dowolnym podziałem na pliki/MySQL) Transfer ~30GB/mc Oparty na UNIXie Interperter PERL5 SendMaill Cron Min 5 MySQL z dużym limitem połączeń Pod WordPress'y+ FUMP (autoresponder) Możliwość podpięcie nieograniczonej ilości domen/subdomen Konta e-mail b/o Własny IP Niezawodność (UPTime >98,5%) i szybkość działania Kopie bezpieczeństwa Cena max 80zł z VAT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2010 Pojemność- ~2-3GB (z dowolnym podziałem na pliki/MySQL) Transfer ~30GB/mc Oparty na UNIXie Interperter PERL5 SendMaill Cron Min 5 MySQL z dużym limitem połączeń Pod WordPress'y+ FUMP (autoresponder) Możliwość podpięcie nieograniczonej ilości domen/subdomen Konta e-mail b/o Własny IP Niezawodność (UPTime >98,5%) i szybkość działania Kopie bezpieczeństwa Cena max 80zł z VAT Zapraszamy do nas serwery już od 1,22 aktywacja do 5 minut Szczegóły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2010 Zapraszam do przetestowania naszej oferty: http://www.mzhost.co.uk/sharehosting.html Okres testowy 14 dni, dodatkowe IP 4.99 PLN na miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuki90 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2010 Nieaktualne, Mimo ceny postawiłem na Kei : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach