www 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Witam, poszukuję hostingu który akceptuje fora oparte o skrypt phpBB by przemo, forum będzie "na kształt" - nokia6300.pl, nokiahacking.pl. Czyli będą linki (rapidshare, hotfile itp.) do pobierania tapet, aplikacji, gier. Jeżeli chodzi o miejsce myślę że 1GB wystarczy, choć wydaje mi się że jest to bardzo dużo. Co do transferu - nie mam zielonego pojęcia. Forum myślę, że będzie miało max 1000 zarejestrowanych użytkowników, codziennie kilka postów. Najlepiej panel DirectAdmin, możliwość podpięcia 2-3 domen. Mile widziane płatności kwartalne albo półroczne i roczne. Cena : do 50zł/rok Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Jeżeli twoje forum nie obciąży serwera za mocno, to zapraszam: http://www.mzhost.co.uk/shareda.html SW2000DA Serwer Francja, panel Direct Admin lub SW2000 Serwer UK, panel cPanel Oferujemy 14 dni testu, gdzie możliwe jest sprawdzenie generowanego obciążenia na serwer. Cena roczna: 39 PLN Brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach