dawstaw 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Jak w temacie. Kupie dedyka do 260zł/mc. Moje wymagania w tej cenie: - Windows - Procesor 4 rdzeniowy - Łącze 100mbit Kontakt: GG:5183578 dawstaw@poczta.onet.pl Chętnie przejme serwer dedykowany po kimś w heitzner. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawstaw 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Poprawka. Procesor 2-4 rdzeniowy Windows ( może być opłata miesięczne jednak tak aby się mieśic w tej kwocie.... Transfer bez limitu. Nie jestem zainteresowany odkupem serwerów z ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Jakub 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Dlaczego żart? W Polsce może takiego serwera nie znajdzie, ale w firmach zagranicznych czemu nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawstaw 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2010 Ok troche za niską cene dałem. Poszukuje takiego serwera do 320zł /mc PS. W hetzner.de są serwery po 50 euro i licencja windows 25 euro czyli łącznie 75 euro.. Czyli tak za dobry serwer z windowsem 8 gb ramu i procek 4rdzeniowy łącznie 300zł/mc Ja nie potrzebuje aż takiego mocnego serwera więc pisze tutaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach