michalpio 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Witam mam na PAYPAL 10 zł szukam osoby która przeleje mi na ing 10 zł a ja jej na paypal Szukam tylko i wyłącznie osoby z kontem ING ! (transakcja online) Propozycję proszę na PW lub GG: 18444442. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Wątpię, że komuś się będzie chciało. Przelew kosztuje a od twojego przekazu paypal jeszcze prowizje zje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpio 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 No zabrakło mi 10 zł a jak dziś przelew nie wyjdzie to mnie zabiją mogę komuś przelać z pekao na konto bankowe PROSZĘ ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 A nie masz gdzieś w okolicy wpłatomatu ING? Weź dychę w gotówce, wpłać sobie na konto - będziesz miał natychmiast zaksięgowane. Tak to przynajmniej działa w Lukasie i WBK (w obu wystarczy karta płatnicza i kasa w postaci banknotów - bilonu nie przyjmują ). Myślę, że w ING też powinno działać tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpio 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 No nie mam właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach