sysunit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2010 Z racji tego, ze od dzisiaj zostalem uzytkownikiem forum wypada sie przywitac. Takze witam Wszystkich bardzo serdecznie. ps. Niestety nie obylo sie bez problemow Moj serwer odrzucil poczte z linkiem aktywacyjnym. Dlatego ze PTR nie zgadzalo sie z A. Wszystkiemu byl winien stary wpis w konfiguracji postfixa. Po zmianie z reject_unknown_client na reject_unknown_client_hostname wszystko wrocilo do normy ps2. Podziekowanie dla administracji za aktywacje konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Siema : ) miłego forumowania (OMG ale mi nowomowa wyszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 OMG, Sponsi, młodniejesz, czy co? Za dużo z uczniami czasu spędzasz... Przydadzą Ci się wakacje Witaj, Paweł. Miło widzieć kolejnego fachowca na forum, niektórzy tutaj pewnie będą chcieli się czegoś od Ciebie nauczyć Ale może i Ty wyniesiesz z tego miejsca jakieś przydatne informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sysunit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2010 Fachowiec ze mnie zaden, ciagle sie ucze A ja na pewno jakies doswiadczenie wyniose z forum. Glownie obserwuje rynek hostingu (chociaz moze sie wydawac ze to moja branza). Byc moze sie naraze, ale mam wrazenie, ze rynek jest troche tym przesycony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach