misiekb 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2010 Witajcie, Mam do Szanownych forumowiczów prośbę o pomoc w wyborze hostingu. Prowadzę mały serwis piłkarski, który obecnie stoi na OVH. Jestem zadowolony z prędkości wczytywania stron i niezawodności samego hostingu. Natomiast tragedią są bazy danych. Przy 15-20 połączeniach nie może się już połączyć z bazą danych, wywala błędy a ostatnio dostałem maila że moja baza ma ponad 23mb i niedługo mi ją zawieszą bo jest za duża. Dlatego postanowiłem zmienić usługodawcę. Potrzebuję hostingu o mniej więcej takich parametrach: 1) ok. 4-5 GB przestrzeni 2) ok. 3-4 GB miesięcznego transferu 3) nieograniczona ilość subdomen 4) co najmniej 5 emaili 5) około 5 baz MySQL bez ograniczeń rozmiarów Ale co najważniejsze i co najbardziej mnie interesuje - niezawodność hostingu i baz danych. Co do ceny to chciałbym się zmieścić w 60zł za rok. Czy ktoś z kolegów/koleżanek jest w stanie polecić mi coś interesującego ? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2010 Witam, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: http://vipower.pl/ Oczywiście nawet najmniejsze konto u nas spełnia twoje wymagania. Zerknij oczywiście jeszcze na moją sygnaturkę ; ) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2010 Zapraszam do przejrzenia naszej oferty: http://www.mzhost.co.uk/sharehosting.html Ze swej strony proponuję SW4000 na cPanel lub Direct Admin. W tej chwili trwa promocja -15%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiekb 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2010 A jak z Państwa wygląda sprawa z ssh ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2010 Możliwość dokupienia takiej opcji, koszt: 10 złotych / miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2010 (edytowany) Witam Za 49zł netto rocznie, mogę zaproponować specjalny pakiet pod potrzeby tego serwisu piłkarskiego. Przestrzeń dyskowa: 5GB Transfer mies. 4GB Rozmiar baz danych jest ograniczony tylko przestrzenią dyskową. Dowolna ilość kont e-mailowych. SSH 10 baz danych. Lokalizacja: Polska Pozdrawiam Adam Edytowano Czerwiec 21, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiekb 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Witam Za 49zł netto rocznie, mogę zaproponować specjalny pakiet pod potrzeby tego serwisu piłkarskiego. Przestrzeń dyskowa: 5GB Transfer mies. 4GB Rozmiar baz danych jest ograniczony tylko przestrzenią dyskową. Dowolna ilość kont e-mailowych. SSH 10 baz danych. Lokalizacja: Polska Pozdrawiam Adam Panie Adamie, a jak z pozostałymi "funkcjami" tego pakietu ? Ilość domen, subdomen etc ? Byłbym gorący zainteresowany z racji, że jestem Pana Klientem i bardzo sobie chwalę Pana usługi Btw. można by tak zwiększyć transfer miesięczny ? oczywiście liczę się ze wzrostem kosztów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 Z naszej strony proponujemy http://www.freecast.pl/cart.php?gid=23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2010 @Misiek, pw poszło pzdr Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach