Robert Wiliński 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 Witam, Poszukuję jakiegoś dobrego konta hostingowego, vps'a lub co tam się nada do zarządzania listami mailingowymi. Wszystkie hostingi z jakimi miałem do tej pory do czynienia mają ustawione limity uniemożliwiające obsługę moich list. List jest kilka, ale największa z nich ma 8.000 adresów. Na tę listę chcę raz w tygodniu wysyłać newsletter z aktualnościami, więc potrzebowałbym czegoś z limitem około 2.000 wiadomości na godzinę a najlepiej bez takiego limitu. Oprogramowanie do zarządzania listami mam już wybrane (jeszcze nie kupione). W tematyce hostingów i serwerów zbytnio zorientowany nie jestem, dlatego potrzebuję pomocy kogoś kto ogarnia ten temat. Dużego transferu miesięcznego nie potrzebuję, tak samo z pojemnością dysku. Najważniejszy dla mnie jest właśnie ten limit i możliwość ewentualnej pomocy na helpdesku, czy w innej formie, jakiegoś kompetentnego admina, który w razie problemu, wyjaśni i pomoże go rozwiązać. Co możecie mi w takiej sytuacji polecić? Oczywiście oferty firm również mile widziane. Finansowo to oczywiście standard - czyli jak najtaniej. Z góry dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 Na hostingu współdzielonym na 99% szybko zakończysz wysyłkę z możliwych wielu powodów, tylko vps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robert Wiliński 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2010 Na hostingu współdzielonym na 99% szybko zakończysz wysyłkę z możliwych wielu powodów, tylko vps. Dzięki Adrian, też tak właśnie myślałem. Możesz polecić mi coś konkretnego co się nada w moim przypadku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2010 Potrzebujesz nawet najtańszy VPS z dobrze skonfigurowanym MTA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach