!imortant 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 Witam, szukam programu, który pokaże mi ilość zapytań do bazy danych, oczywiście z poziomu php też można to sprawdzić i nawet z tego dobrodziejstwa skorzystałem. Kiedyś była taka wtyczka do FF Firebug a do niej wtyczka Yslow, jednak teraz mi nie działa, chyba nie jest kompatybilna z najnowszą wersją. Pokazywała m. in. HTTP request, Empty Cache, itp. Tak więc jeżeli znacie jakąś wtyczkę do jakiejkolwiek przeglądarki, która będzie pokazywać informacje, które wymieniłem wyżej, byłbym wdzięczny za podanie jej nazwy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 Z poziomu zewnętrznego programu, nie połączonego z aplikacją, nie idzie sprawdzić ilości zapytań do bazy danych. Google Page Speed zobacz. http://code.google.com/intl/pl/speed/page-speed/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!imortant 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 Dzięki Przyznam, że robi wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahes 83 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 Całościowy pomiar dla MySQL zobaczysz za pomocą programu mysqlreport. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
itb 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 wlaczasz logowanie dla bazy, robisz request i patrzysz ile zapytan przyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach