marmat00 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2010 Nie wiem czy to dobry dział do tego tematu. Próbowałem zainstalować Swift Panel ale coś nie wyszło. W pliku install/index.php jest takie coś http://178.63.19.108/install/index.php co to jest i jak to naprawić. Mam zainstalowane apache, mysql, PHP Version 5.1, ioncube. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2010 sprawdz poprawność ioncuba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 Ty widzę na całym Apachu masz coś takiego... Daj jakiś plik w php lub html i zobacz czy działa ci prawidłowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 kodowanie znaków w ustawieniach apache ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marmat00 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 Inne pliki php działają. Ioncube sprawdziłem i też działa. A o co chodzi z tym kodowaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 Na twoim miejscu sprawdzilbym czy swiftpanel dziala na systemach 64 bitowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marmat00 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 Raczej działa bo nic na ten temat nie pisze na stronie producenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 W takim razie wynajmij admina i niech ci to zrobi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marmat00 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 A ile by mu trzeba zapłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HaPe Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2010 Zależy ile by było do zrobienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach