Skryptoteka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Witam mam taki mały problem posiadam Whmcsa na którym mam zarejestrowane 20 osób podzielone na 2 Grupy użytkowników i tu moje pytanie jak mogę podglądać użytkowników przydzielonych do odpowiednich grup ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Menu>View Search Client>Search/Filter>Group Client Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skryptoteka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Menu>View Search Client>Search/Filter>Group Client Wchodze w Menu Clients/View Search Client klikam Search Filter i nie ma takiej opcji a Grupe mam na pewno utworzona bo sam do niej użytkowników przydzielałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Jaka wersja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skryptoteka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Jaka wersja? Version: 4.1.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 W wersji 4.2.1 jest taka opcja Możesz zaktualizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skryptoteka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Ok Jak zaktualizowac aby nie stracic danych z bazy itp za szczegółowa pomoc plusik bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Pobierasz pliki z whmcs.com, i wrzucasz do katalogu. W każdej paczce update-owej, z whmcs.com masz info jak dokładnie przeprowadzić ten proces. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 + wykonaj wcześniej oczywiście backup plików/baz, ale to chyba nie trzeba tłumaczyć każdemu? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skryptoteka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Pobierasz pliki z whmcs.com, i wrzucasz do katalogu. W każdej paczce update-owej, z whmcs.com masz info jak dokładnie przeprowadzić ten proces. + wykonaj wcześniej oczywiście backup plików/baz, ale to chyba nie trzeba tłumaczyć każdemu? : ) Rozumiem Panowie tylko z tego co widze trzeba zaplacic za nowego WHMCSA 19.95.USD to glupota niedawno oplacilem licencje na miesiac i znowu teraz placic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Jak kupiłeś licencję to masz prawo do najnowszej wersji 4.2, wiec z panelu klienta ściągnij tą nowszą wersję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skryptoteka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Jak kupiłeś licencję to masz prawo do najnowszej wersji 4.2, wiec z panelu klienta ściągnij tą nowszą wersję. Proszę o link ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć linku z pobraniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Co do grup. Powiedzcie prosze jakie to ma zastosowanie. z góry thx zdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Proszę o link ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć linku z pobraniem Po zalogowaniu w panelu, szukaj licencje, pliki powinny by pod spodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Rufik no np hmmm dajesz komuś serwery za darmo tak ? no to go sobie przypiszesz do danej grupy aby później nie szukać po wszystkich klientach i sobie przypominać który miał za darmo... Bardzo słuszna sugestia thx. pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skryptoteka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Dzieki za pomoc aktualizacja przebiegła pomyślnie Temat można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach