Poplop 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Witam, szukam hostingu. Więc może wy mi coś polecicie? Potrzebuję: Pojemność 1-2 GB (na początek)- przydała by się możliwość dokupienia lub migracji Transfer najlepiej bez limitu lub ok. 100-200 GB miesięcznie Panel najlepiej Direct Admin! Nie chcę cPanelu! Baz bez limitu Kont ftp/pocztowych i subdomen bez limitu Może też być dostęp ssh. Najlepiej jak taki pakiet zmieścił się w granicach 150-200 zł. Może być trochę powyżej-zawsze można się dogadać. Lokalizacja-Francja, Niemcy lub Polska - bez różnicy która! Pozdrawiam, Poplop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Serwer: SW8000DAPojemnośćdysku: 8 GB Panel kontrolny Direct Admin Miesięczny transfer: 120 GB Ilość opcji w Direct Adminnielimitowane Cena standardowa: tylko 219 złotych na rok Cenaw promocji WIOSNA:186.15 PLN brutto Lokalizacja serwera:FR http://www.mzhost.co.uk/shareda.html W każdym momencie możliwość zwiększenia planu na wyższy, o wyższych parametrach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Nie można obniżyć kosztów przez zmniejszenie pojemności? Mi na razie wystarczy 2 GB... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 (edytowany) To że przechowasz tam kilka GB mniej, nie obciąży go tak bardzo jak 200GB transferu/mc. Stąd ta kwota. pzdr Edytowano Czerwiec 13, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Nie można obniżyć kosztów przez zmniejszenie pojemności? Mi na razie wystarczy 2 GB... Można, ale wtedy masz mniej opcji limitowanych w panelu no i mniej transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Zmieniłem zdanie! Może być każdy panel zarządzania! DirectAdmin, cPanel lub autorski! Parametry jak wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Mamy propozycje dla Pana oto ona http://www.freecast.pl/cart.php?gid=21 Zapraszamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Niestety nie skorzystam. Pojemność od 1GB do 2-3 GB Transfer-najlepiej bez limitu. Może też być 200 GB lub więcej. Reszta bez zmian! Proszę o ciekawe oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Transfer 200 GB na miesiąc, to całkiem niemało. Czy to ma być pod download? Jakie średnie obciążenie generuje skrypt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Download, gry przez przeglądarkę, skrypt galerii, strony na extreme-fusion, forum wielotematyczne -phpbb by przemo. Ale chyba zdecyduję się na glowanet.pl Czy możliwe jest wgranie PMA (PhpMyAdmin) na konto w glowanet.pl i udostępnianie go kolegom (konta) aby mogli robić z bazami to co chcą gdy mnie nie będzie. Pan Adam z glowanet.pl powiedział że można, ale nie powiedział jak :/ Pozdrawiam, Poplop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2010 wgranie phpmyadmin działa na tej samej zasadzie co wgranie każdego innego skryptu http://www.phpmyadmin.net/home_page/downloads.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2010 Pan Adam z glowanet.pl powiedział że można, ale nie powiedział jak :/ E? Powiedziałem Tobie dokładnie to samo co Łukasz w tym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach