M@rio 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 Mam wykupiny serwer wirtualny PROFESSIONAL na masternet.pl Zuploadowałem spakowany plik z rozszerzeniem .gz i teraz chciałbym go na tym serwerze rozpakować. Jak? Phpowskie funkcje system i exec są zablokowane. Nie wiem jak wejść na ssh (jeśli jest). Co proponujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 Jeżeli usługę masz wykupiona bez dostępu do ssh to nie zalogujesz się... Wypakuj na kompie i wgraj dopiero ;]] najprościej ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 Mam wykupiny serwer wirtualny PROFESSIONAL na masternet.pl Zuploadowałem spakowany plik z rozszerzeniem .gz i teraz chciałbym go na tym serwerze rozpakować. Jak? Phpowskie funkcje system i exec są zablokowane. Nie wiem jak wejść na ssh (jeśli jest). Co proponujecie? Wpisz w SSH tar xzvf katalog.gz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M@rio 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 tylko żebym wiedział jak zalogować się na to ssh... jeśli się da w ogóle bo nigdzie nie mogę znaleźć info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 Z tego co widzę w tym pakiecie nie ma dostępu do Shella a wiec zrób tak jak napisal kolega Adami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M@rio 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 Sęk w tym że to jest ponad 1,5GB maluteńkich pliczków i by trzeba wysyłać na kilka razy bo serwer się rozłącza automatycznie co jakiś czas na ftpie ;/ A to jest pieprzenie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 To napisz do bok'u nie powinni robić problemów z rozpakowaniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 To napisz do administracji aby zrobili to z poziomu Roota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 A to jest pieprzenie.... A jeszcze żeby ;D Ewentualnie, napisz na gg 4863039, mogę ci pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M@rio 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 N3T5kY, nie rozumiem o co Ci chodzi? Chyba sobie jakoś poradzę, bo BOK szybko zareagował jak na piątek wieczór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiabc 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 do usunięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach