Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2005 Witam! Poszukuję serwera pod shoutcast (może być nawet VPS) zależy mi na jaknajlepszej cenie oraz dość szybkim łączu (>15mbps). Jak wiadomo w tym przypadku pojemnośc dysku, procesor i RAM nie mają większego znaczenia (nie planuje udostępniać autopilota). Mogę prosić o linki do kilku ofert ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2005 http://hosteurope.de/ VPS za 40 zł miesięcznie 250GB transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2005 nie mogłem znaleźć informacji o szybkości łącza, a 250GB to zdecydowanie za mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 27, 2005 nie mogłem znaleźć informacji o szybkości łącza Jak sie nie myle to servery sa podlaczone do 100 mbit a 250GB to zdecydowanie za mało Mozesz dokupic zawsze, badz kupic dedyka... lecz uwazaj czy maszyna pociagnie taki ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2005 Co ty chcesz za 40 zł Na początek 250GB powinno wystarczyć... Za 15 euro masz 500GB a za 20 ojro 750GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2005 ja nigdzie nie zapisałem, że za 40zł Od 9.10 zużyłem 580GB, a to dopiero początek dlatego obawiam się, że nawet 750GB nie wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixel 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2005 http://hosteurope.de/main.php4?func=main&s...8&menu=4&prod=9 znowu hosteurope - dedyk 5000 gb transferu, 99 euro albo www.strato.de - maja tez oferty z nielimitowanym transferem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 27, 2005 Od 9.10 zużyłem 580GB to ladnie ... tylko hosteurope zostaje z tych tanich .. choc zawsze mozesz isc do home.pl i placic za 50 gb 150~ zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach