Gość Webb Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2010 Potrzebuje VPS na teraz. VPS bedzie pod Portal,Moje pliki,ewentualnie gra Ugamela (przegladarkowa malo ludzi bedzie grac narazie) Tak cos do 50zl miesiecznie. Potrzebuje za te 50zl: 3-5GB pojemnosci 20GB trans/mies domene .pl Tak z 300-500Mhz Ram z 256MB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2010 Proszę bardzo: http://mzhost.eu/vps_lista.html Jednak zalecałbym conajmniej VPS10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2010 Za te pieniążki w logout.pl dostaniesz: 20 GB dysku twardego Brak limitu transferu miesięcznego! 512 MB - gwarantowany RAM 768 MB - maksymalny RAM Procesor - 1,5 Ghz Dostęp do konta root (ssh) 1 adres IP system opercyjny Linux Obsługa Primary i Secondary DNS Pełna codzienna kopia bezpieczeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2010 Może http://ionic.pl/vps.htm ? Własna serwerownia, Kraków, szybki support, jeszcze szybsze serwery... czego chcieć więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2010 W Ionic miałem dedyka (w hetzner) - spoko. Nie wiem jak vps'y u nich, ale wydaje mi się, że powinno być dobrze Teraz mam vps w logout (najsilniejszy #1 z oferty biznes-host mocniejszy od tamtego dedyka, 100pln tańszy i mam 4h admina za friko w miesiącu ) - także pozytywnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominikg 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2010 Coś tańszego bym ci polecił, właściciel to ten sam co prowadzi Logout.pl a mianowicie: » 8 GB dysku twardego » 300 GB transferu miesięcznego » 256 MB ram (gwarantowane) » 512 MB ram (burstable) » Procesor - ok. 1.4 Ghz » 1 własny adres IP » Wirtualizacja OpenVZ » System operacyjny Linux » Panel HyperVM » Polska lokalizacja Ping: s1.vps4u.pl » Dodatkowe informacje Cena: 24 PLN / miesiąc VPS4u.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach