Ptaq 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2010 Witam, Mam serwer dedykowany z wieloma IP i teraz tworzę konto reseller nieważne czy wybiorę: - Shared-Serwer - Shared-Reseller's IP - Assigned (bo sprawdzałem każdą z opcji). Teraz tworzę z poziomu utworzonego resllera jakąś paczkę. Potem tworzę usera i mam opcję: IP: XX.XX.XX.2 (shared server) XX.XX.XX.3 XX.XX.XX.4 XX.XX.XX.5 Jeżeli wybiorę to pierwsze IP (shared serer) to tworząc kolejnego usera, nadal mam wszystkie 4 IPki do wyboru. Ale jeżeli wybiorę któreś z 3 pozostałych, to tworząc kolejnego znika już to które jest przypisane do konkretnego użytkownika. Czy jest możliwość jakoś tak zrobić, by reseller mógł zakładać konta na wszystkich IP i by te IP nie znikały gdy chciało by się założyć kolejnego usera na danym IP ( a IP nie było by tym "główny" (shared server). Bo tak to bym musiał poda każde IP zakładać resellera tak by miało status shared server. Ale przy większej ilości IP - to tak mało praktycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2010 W opcji "Zarządzanie adresami IP" ustaw te adresy IP jako "shared" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ptaq 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2010 Dzięki ! A tak się męczyłem i na tyle różnych sposobów kombinowałem. Oczywiście + ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach