smoko 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2010 Mam do sprzedania opłacony z góry serwer do minimum 7 sierpnia 2010 serwer i panel DA podpiety do tego serwera do 13 sierpnia 2010 Serwer sprzedaje poniewaz w trakcie zakupilem jeszcze serwer w Hetzner i wytrzymuje wszystko a ten mial go wspierac. Moja proponowana cena to 360 zl - serwer plus DA do 7 sierpnia 2010 Garść informacji z paneli ovh Wystawiam faktury, a w ovh robimy cesje (we wszystkim pomoge) kontakt gg: 5436602 tel 609 693 792 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2010 Mam do sprzedania opłacony z góry serwer do minimum 7 sierpnia 2010 serwer i panel DA podpiety do tego serwera do 13 sierpnia 2010 Serwer sprzedaje poniewaz w trakcie zakupilem jeszcze serwer w Hetzner i wytrzymuje wszystko a ten mial go wspierac. Moja proponowana cena to 360 zl - serwer plus DA do 7 sierpnia 2010 Garść informacji z paneli ovh Wystawiam faktury, a w ovh robimy cesje (we wszystkim pomoge) kontakt gg: 5436602 tel 609 693 792 CENA OBNIŻONA DO 350 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2010 Ten kimsufi kosztuje teraz 60 zł netto za miesiąc, więc 50% tego co Ty chcesz Dodatkowo, jeżeli masz go w starej cenie, to nie opłaca się go przedłużać, lepiej wziąć nowy i płacić połowę mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2010 Ten kimsufi kosztuje teraz 60 zł netto za miesiąc, więc 50% tego co Ty chcesz Dodatkowo, jeżeli masz go w starej cenie, to nie opłaca się go przedłużać, lepiej wziąć nowy i płacić połowę mniej. Przepraszam Cię ale chyba nawet nie spojrzałeś na screeny, to absolutnie nie jest ten model kimsufi, to jest mocniejszy kimsufi który był w ofercie około 2 miesiące temu, niedawno wprowadzili ten za 60 zł i jest połowę słabszy od tego który ja proponuje Zresztą niezłe rady dajesz a ja mam go z góry opłaconego więc jak Ci mam wsiąść innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2010 To nie była rada dla Ciebie, a dla innych. Czytaj ze zrozumieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 sprzedane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach