Falon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2010 Posiadam na sprzedaż forum dla posiadaczy komórek Nokia: Nokiacenter.pl Domena ma ponad rok. Forum poprzednio było pod domeną forumnokia.eu i na skrypcie phpBB. Z początku forum wpadło w filtr google co spowodowało słabe efekty oglądalności, filtr całkowicie teraz "opuścił" forum lecz brak mi czasu na rozwój forum co jest powodem sprzedaży. W zakres sprzedaży wchodzi oczywiście licencja vbulletin oraz vbseo, pliki, baza danych, domena .pl i com.pl. Proszę nie prosić o żadne statystyki bo widać je na forum. Nie ma tu teraz nadzwyczajnego ruchu więc te z dołu forum zgadzają się bardzo zbliżenie z Analytics. Proszę nie pytać o koszty utrzymania forum, jeśli nie wiesz to nie jesteś poważną osobą do rozmów, a ja nie mam czasu na głupie gadanie. Domena jest w Az.pl i wszelkie koszty przeniesień pokrywa kupujący. Pytania oraz oferty proszę kierować na adres e-mail falon5@wp.pl lub gg 8280686(niewidoczny) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach