Pitu 160 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2010 Witam, Udostępnię ok. 300GB miejsca na serwerze SP Mini z OVH. http://www.ovh.pl/pr...erplan_mini.xml Aktualnie serwer używany jest do: -backupu -przerzucania plików Ja osobiście korzystam z serwera tylko po to aby zgrać backup i inne mało obciążające rzeczy. Drugi użytkownik po przez serwer przerzuca pliki na inne serwery, co również w małym stopniu obciąża serwer. System na serwerze to Ubuntu. Do czego można wykorzystać zakupione miejsce: -serwer backup -SeedBox (dostęp po przez NX, wszystkie potrzebne programy) -serwer HTTP/MySQL itp. (jeżeli chciałby zakupić miejsce osoba posiadająca wiedzę musiała by postawić sama, ponieważ nie był mi potrzebny Apache itp.) -do innych rzeczy, które nie przychodzą mi do głowy. Serwer można oczywiście skonfigurować praktycznie w całości pod siebie, oprócz: -zmiany systemu -usunięcia kont użytkowników, FTP. Cena: 60zł/mies. Kontakt: -PW -GG/Tel/mail podam osobie zainteresowanej na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2010 Ponawiam ofertę, zwolniło się miejsce na serwerze. Jeżeli ktoś potrzebuje mniejszej pojemności lub trochę większej proszę o kontakt na pewno się dogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2010 bym byl zaintereowany ale niestety potrzebne mi apache , php itp ;/ jezeli jakos to ogarniesz to moge dzierzawic z 50 gb miejsca , moze wiecej , pliki bym przezucal jedynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2010 50Gb/1,5TB - jaki koszt? Mnie również potrzebne Apache itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach