slavko17 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 Witam! Jak można sprawdzić, który skrypt PHP zjada najwięcej dostępnej mocy obliczeniowej serwera VPS? Jest jakaś komenda do tego, program, cokolwiek? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 htop, top, munin musisz zainstalować na serwerze poprzez ssh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hemi 20 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 Koledze chodzi chyba o wyprofilowanie skryptów php ;>. W takim razie xdebug z właczonym profilowaniem + KCachegrind (linuksowy) lub wincachegrind (windowsowy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slavko17 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 Chodzi mi o to, że któryś ze skryptów wcina mi bardzo dużo dostępnej mocy obliczeniowej serwera. Chcę się dowiedzieć który to i dlatego pytam, czym mógłbym to sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcoos 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2010 Witam! Jak można sprawdzić, który skrypt PHP zjada najwięcej dostępnej mocy obliczeniowej serwera VPS? Jest jakaś komenda do tego, program, cokolwiek? Pewną pomocą może być php-fpm i jego slowlog, oczywiście pod warunkiem używania php jako fast_cgi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slavko17 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2010 Pewną pomocą może być php-fpm i jego slowlog, oczywiście pod warunkiem używania php jako fast_cgi Dzięki, wypróbuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach