Zemi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 mam takie pytanie.. spotkałem się ze stroną strona i.. co to ma znaczyć że aż takie tanie domeny i to na 3 lata ?!! spotkał się ktoś z tym już? edit: teraz działa ;x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 strona nie działa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zemi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 nie wiem czemu.. jak wkleisz link do przeglądarki to działa.. www.shop.gamebase.pl/oferta.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 Brak namiarów więc może to nie być firma.. lecz jakiś krzak co może wiele problemów w przyszłości przynieść ;] O marce GameBase.pl Jesteśmy firmą, a raczej pośrednikami w zakupie domen oraz kluczy STEAM. Posiadamy sporo klientów którzy zaufali marce GameBase. Najcześciej są to młodzi ludzie prowadzące różne fora/strony Gier. Staramy się uprościć życie młodym (i nie tylko) ludziom którzy bardzo chcą otworzyć własną strone (czyt. Biznes). Dzięki nam nie musisz sie martwić konfiguracją strony (Hosting www + Domena). My wszystko zrobimy za ciebie, oraz będziemy naprawiać ewentualne błędy w konfiguracji. W przypadku zmiany hostingu (serwera www), klient jest proszony o napisanie do nas i podanie nam nazw DNS. Wtedy my robimy aktualizacje na nowe DNS usługodawcy serwera www. W każdej chwili można taką konfiguracje zmienić, działa ona w ciągu 30h teorytycznie (praktycznie w ciagu 60min) od momentu podpięcia. W każdej chwili służymy pomocą. Jakieś pytania? Zapraszamy do działu Kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach