HacKedByX*Team 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 Szukam hostingu za sms'a 10.98zł, ewentualnie można do tego dodać 3.66zł, tylko z c-panelem miejsce 1gb / ~3gb transfer 15gb / 20gb lokalizacja gdzie kolwiek myślałem nad proserwer.pl lub host-sms.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 Proserwer.pl ma płatność SMS i Cpanel. Oferty mają dość fajne,tyle z nimi byłem i byłem zadowolony. Tylko musisz uważać bo są strasznie uczuleni na przekroczenie użycia podzespołów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 I jak padnie im dysk to zapomnij o backup chyba że coś zmieniło się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szatyniak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 host-sms.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 Odradzam hsms.pl... Z proserwer.pl korzystałem - byłem zadowolony, host-sms.pl - nie korzystałem - ale patrząc na opinie firmy GłowaNet.pl można spróbować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 Ja nie jestem wstanie co chwilkę sprawdzać obciążenia, reaguje po zgłoszeniu lub jak sam widzę. Obecnie wszystko działa jak należy. a słyszałeś o takim narzędziu - zabbix ? Jeśli nawet tego potrafisz ogarnąć i do tego (tak wynika z tego co napisałeś) sam 'administrujesz' serwerem, to nie dziwie się że kolega wyżej odradza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 Tak, oczywiście że mogę napisać dlaczego odradzam Twoją firmę... 1) W momencie zamawiania hostingu gwarantowaliście jego automatyczną aktywację, co niestety nie zadziałało. 2) Występowały częste, jednak krótkie pady. 3) Po tym jak przestałem być Waszym klientem, dostawałem informacje o Waszych serwerach, padach i rekompensatach. Dopiero drugi e-mail do Was z prośbą o usunięcie moich danych poskutkował. 4) Coś było jeszcze z DNS'ami ale nie pamiętam co to było... 5) Macie DirectAdmin a autor prosi o cPanel ProSerwer.pl : Automatyczna aktywacja, szybki kontakt, brak padów. Host-sms.pl : Poczytaj opinie o glowanet.pl... @DamianM A-H - nie zapraszaj go do swojej firmy bo zaznaczył, że tego nie chce... ;] @msq2 - dlaczego akurat hosting płatny SMS'em? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 tylko z c-panelem 5 - Prosi o Cpanel fakt ale może go zainteresuje oferta. Chyba nie bardzo... Gdyby każda firma się tak zachowywała w tym dziale, to ładny byłby burdel na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astron Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2010 Moim zdaniem host-sms.pl lepsze od proserwer, jeśli chodzi o cenę przynajmniej. O jakości nic nie powiem, bo z proserwer nie korzystałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2010 Miałem konto na hsms.pl host-sms.pl i proserwer.pl Najlepszy z tych hostingów to proserwer Fakt, był problem z dyskiem, ale bardzo dawno, dostałem za to 90dni gratis, czy coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach