Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 Witam, Mam tutaj do was kilka pytań, jesteście bardziej ogarnieci w tym temacie to z pewnością pomożecie 1. Co bardziej preferujecie zakup WHMCS licencji miesięcznej koszt 40 zł ? 2. Ile kosztuje zakup WHMCS dozywotniej, chodzi mi tutaj o Polskie hostingi itp które preferują sprzedaż 3. Czy jest poradnik w jaki sposób "podłączyć" to pod serwer dedykowany, jeżeli tak to proszę podać link (opcjonalnie) No to już wszystko, jeżeli macie jakieś własne wnioski na temat któregoś punktu chodzi mi tutaj mianowicie czy coś odradzacie, a może proponujecie to proszę pisać jestem otwarty na każde propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 Witam, Mam tutaj do was kilka pytań, jesteście bardziej ogarnieci w tym temacie to z pewnością pomożecie 1. Co bardziej preferujecie zakup WHMCS licencji miesięcznej koszt 40 zł ? 2. Ile kosztuje zakup WHMCS dozywotniej, chodzi mi tutaj o Polskie hostingi itp które preferują sprzedaż 3. Czy jest poradnik w jaki sposób "podłączyć" to pod serwer dedykowany, jeżeli tak to proszę podać link (opcjonalnie) No to już wszystko, jeżeli macie jakieś własne wnioski na temat któregoś punktu chodzi mi tutaj mianowicie czy coś odradzacie, a może proponujecie to proszę pisać jestem otwarty na każde propozycje 1. Nie 2. http://licensepal.com/products/whmcs.php 3. Jest dokumentacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 czym sie rózni owned license od Owned No-Branding ? Obliczyłem sobie kurs walut i koszt license owned to: 668 zł mam pytanie, jest gdzieś taniej do zakupienia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 w no branding nie masz napisu w stopce ,,powered by ....." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 Taniej możesz dostać np. do VPS`a lub dedyka. Ale to nie jest licecja na własność, dostajesz licencję wraz z serwerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 Ja oczekiwałbym na własność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2010 No to ją kup. Jaki problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 A ja mam pytanie: da się spolszczyć WHMCS od strony admina?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 Z tego co wiem, nie ma takiego spolszczenia jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 A ja mam pytanie: da się spolszczyć WHMCS od strony admina?? Z tego co wiem, nie ma takiego spolszczenia jeszcze. Pytał, czy się da, a nie czy jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 NO tak myslałem , ale które pliki są od języka panelu admina?? admin/editor/lang/ en.js ma tylko kilka linijek........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2010 te które są w ioncube zakodowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2010 Pytał, czy się da, a nie czy jest. Skoro nie ma, to nie na razie nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tr4ck3r 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2011 A ja mam pytanie: da się spolszczyć WHMCS od strony admina?? Skrypt juz został spolszczony. Polskie wsparcie WHMCS - Pliki spolszczajace skrypt znajdziesz tutaj: http://www.whmcs.net.pl/showthread.php?tid=2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2011 Polskie wsparcie? Projekt dawno upadł, nic nowego się w nim nie dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2011 Ale jakieś spolszczenie chyba jest, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach