Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2005 Em... a ja mam pytanko dotyczące progreso, gdzie macie serwery? Mieszkam w wawie mam neta z Astera (członek WIX), a ping skacze mi od 10 do 300! :| Za taką cenę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 26, 2005 Em... a ja mam pytanko dotyczące progreso, gdzie macie serwery? Mieszkam w wawie mam neta z Astera (członek WIX), a ping skacze mi od 10 do 300! :| Za taką cenę... hmm ja mam lacze od gts i ping mam ok 14 po tracercie widze ze progreso jets w sieci gts. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2005 Em... a ja mam pytanko dotyczące progreso, gdzie macie serwery? Mieszkam w wawie mam neta z Astera (członek WIX), a ping skacze mi od 10 do 300! :| Za taką cenę... Zamiast ping sprawdź tarcert (jak masz Win) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2005 Em... a ja mam pytanko dotyczące progreso, gdzie macie serwery? Mieszkam w wawie mam neta z Astera (członek WIX), a ping skacze mi od 10 do 300! :| Za taką cenę... Na nieobciążonym łączu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2005 Tak, na nieobciażonym łączu, niedowieżając w międzyczasie sparwadzałem ping m.in superhost.pl. Obecne mam od 9 do 19, jak widać mieli chwilę poważnej słabości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Październik 26, 2005 Tak, na nieobciażonym łączu, niedowieżając w międzyczasie sparwadzałem ping m.in superhost.pl. Obecne mam od 9 do 19, jak widać mieli chwilę poważnej słabości... Serwery znajduja sie w GTSie. Skaczacy ping z cala pewnoscia nie jest problemem po naszej stronie, chyba ze WIX cos szaleje. Z TPNETu gdzie monitorujemy pingi - przez caly dzien nie przekroczyly 15ms. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Październik 26, 2005 Aster - Warszawa. Czas sredni 10ms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2005 Nie chciałem być złośliwy, dziękuje za rzetelną odpowiedź. Obecnie średni ping winosi ok 20, dla ciekawostki powiem ze do pracowni mojej szkoły (która jest jakieś 300m odemnie) wynosi ok 35. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostcenter 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2005 ja mam do progreso pingi okolo 20 - 35 a siedze na gts nie jest tak zle ale moglo by byc lepiej. Moze tez byc kwestia ustawienia priorytetow dla pingow przeciez nie wszyscy maja ping na pierwszym miejscu czyba ze chodzi o serwery gier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2005 Ja po WIXie (ISP - supermedia.pl) mam max 6ms (ale i tak extranet muli, buu ) A z neostrady 25-30ms, w kazdym badz razie szybko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach