user1 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2010 Witam Odsprzedam dziś zakupiony VPS u http://spacerich.com Parametry: Gwarantowany RAM: 1GB Burst RAM: 1,5GB HDD: 100GB Transfer miesięczny: 1000GB Dodatkowy adres IP, łącznie 2 IP Sprzedaję bo wystarczy mi mniejszy pakiet z ich oferty, na życzenie udostępnię do testu. Cena: 35 PLN (kosztował mnie dziś 46ZŁ) Cena przedłużania ok 46zł po dzisiejszym kursie dolara. root@server [~]# cat /proc/cpuinfo processor : 0 vendor_id : GenuineIntel cpu family : 6 model : 26 model name : Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz stepping : 5 cpu MHz : 2673.382 cache size : 8192 KB physical id : 0 siblings : 8 core id : 0 cpu cores : 4 apicid : 0 fpu : yes fpu_exception : yes cpuid level : 11 wp : yes flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm syscall nx rdtscp lm constant_tsc ida nonstop_tsc pni monitor ds_cpl vmx est tm2 ssse3 cx16 xtpr sse4_1 sse4_2 popcnt lahf_lm bogomips : 5346.76 clflush size : 64 cache_alignment : 64 address sizes : 36 bits physical, 48 bits virtual power management: [8] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baalzahmon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2010 Biorę od ręki więcej info poszło na PM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2010 Biorę od ręki więcej info poszło na PM. nie radze tam brać vps-a, mają często zapchane łącze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baalzahmon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2010 kriss83: Dzięki za info, a gdzie polecisz VPS-a ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpio 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2010 ja siedzę tu 3 miesiące i mogę polecić bardzo dobre serwery !http://www.enotchnetworks.com/site/vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2010 kriss83: Dzięki za info, a gdzie polecisz VPS-a ? w ciemno możesz brac w : intovps.com enotchnetworks.com nocster.com dmehosting.com sprawdzone i solidne firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baalzahmon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2010 Premium Linux VPS Budget Linux VPS który lepiej pod kont irc i małe www dla znajomych? dokładniejsze różnice pomiędzy w/w vps-ami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2010 Premium Linux VPS Budget Linux VPS który lepiej pod kont irc i małe www dla znajomych? dokładniejsze różnice pomiędzy w/w vps-ami. Jeśli pytasz o różnice między "premium" a "budget" na dmehosting, to masz tam tabelkę z różnicami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach