Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 29, 2010 PayPal: 42,89 PLN Prosze pisac na PW lub gg 7894369 (niewdoczny) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2010 widziałeś że na paypalu jak masz prawdziwe dane to teraz pieniądze na konto idą 2-3 dni ? u mnie to mniej niż 24h zajęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2010 Polecam transakcje z rufikiem wszystko trwało kilka minut, POLECAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 29, 2010 widziałeś że na paypalu jak masz prawdziwe dane to teraz pieniądze na konto idą 2-3 dni ? u mnie to mniej niż 24h zajęło. Nie rozumiem twojego postu Mozesz jasniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2010 Na PP jest opcja wypłaty kasy na własne konto (tylko trzeba mieć podane prawdziwe imię/nazwisko w danych konta, co często jest problemem). Napisałem że wypłacanie pieniędzy na zwykłe konto idzie bardzo sprawnie - kiedyś trwało to minimum 5-6 dni, teraz praktycznie od razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 29, 2010 Przy wypłacie na konto jest pobierana prowizja. pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phpfan 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2010 Przy wypłacie na konto jest pobierana prowizja. pzdr. Jak ja wypłacałem to nie pobrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2010 Jak ja wypłacałem to nie pobrali Pytanie jaka sume Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2010 niecałe 500zł i zero prowizji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2010 https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside Brak opłat za założenie konta PayPal. Bezpłatne dodawanie środków do konta PayPal ze swojego rachunku bankowego. Bezpłatne wypłaty z konta PayPal na rachunki bankowe w Polsce Mogą obowiązywać także inne opłaty, niepobierane przez system PayPal ani nierealizowane za pośrednictwem tego systemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach