vps 4 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2010 Witam, jak w temacie, jeżeli Ktoś ma konto w OVH i nie używa to bardzo chętnie przyjmę. PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2010 Poczekaj jeszcze chwile, włączą rejestracje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mały_host 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2010 Napisz na pomoc@ovh.pl iż chcesz się udzielać na forum i prosić o pomoc i założą ci za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vps 4 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2010 Napisz na pomoc@ovh.pl iż chcesz się udzielać na forum i prosić o pomoc i założą ci za darmo Wyobraźcie sobie że pisałem 3 dni temu. A nawet więcej, po odmownej decyzji zrobiłem mały szantażyk "Jak mi nie założą konta to zrezygnuję z usług." W odpowiedzi miła, niewinna sytuacji Pani oświadczyła iż wytoczyła w moim imieniu prośbę do 'dyrektora technicznego' o założenie konta. Ale coś nie wydaje mi się aby to poskutkowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 27, 2010 Dlaczego rejestracja zostala wylaczona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2010 Bo jak ich super boss zaczął usuwał konta to żeby nie rejestrowali się na nowo i nie mówili znowu prawdy po prostu wyłączył rejestracje ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2010 To są właśnie uroki OVH nie dość ze mają drogo i zdzierają kasę na czym się tylko da to na domiar olewają klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2010 @up - drogo ? Całkiem nowy sprzęt, w serwerowni z dobrymi łączami za kilkaset zł to jest drogo ?v http://www.ovh.pl/produkty/superplan_ssd.xml - pokaż mi lepszą ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 27, 2010 moje konto na szczescie jeszcze dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach