Xedrox 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2010 Witam serdecznie! Używając opcji "szukaj" znalazłem wiele tematów dotyczących przenoszenia domen na serwery ale ja wciąż nie rozumiem tego! Jakiś czas temu wylicytowałem domenę na stronie ppd.pl Czyli nazwadomeny.pl Ok. Ale co teraz? Chcę umieścić na niej szablon, treśc itp.! Trzeba ją teraz przenieść na jakiś serwer czy jak? Co zrobić aby móc umieszczać na mojej domenie treści itp.? Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DE50.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2010 Jak zmienić serwery DNS przypisane do domeny? Aby zmienić serwery DNS przypisane domeny, przejdź do Listy domen, a następnie zaznacz domenę (lub domeny) dla której chcesz zmienić serwery i wybierz Zmień DNS z rozwijanego menu na dole listy. Możesz też przełączyć widok na Rozszerzony i skorzystać z przycisku Zmień DNS przy wybranej domenie, bądź przełączyć widok na DNS i skorzystać z przycisku Edycja DNS przy wybranej domenie. W następnym kroku wpisz pożądane serwery DNS (minimum dwa, maksimum 4) do pól tekstowych i kliknij Zapisz. Serwery zostaną natychmiast przypisane do domeny, pamiętaj jednak że odświeżenie delegacji domeny w całym Internecie może zająć do 48 godzin. http://ppd.pl/faq.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach