IOF 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2010 Witam, Mam do napisania prostą stronę internetową dla klienta. Chciałbym się jakoś zabezpieczyć stąd moja prośba: czy mógłby mi ktoś pomóc i podesłać na maila przykładowy wzór umowy na utworzenie strony www. Dzięki Pozdrawiam Mariusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2010 http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&source=hp&q=wz%C3%B3r+umowy+na+utworzenie+strony+www&lr=&btnG=Szukaj+w+Google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2010 ja robię tak: wykonanie projektu grafiki klient akceptuje i robi pierwszą wpłatę wykonanie strony do końca akceptacja pozostała kasa przekazanie plików - wyjątek: wykonanie strony która nie ma końca - czyt. zawsze są , będą poprawki, zmiany itd. to rozliczenie na bieżąco ale w taki projekt nie ma strachu że ktoś nagle z ulicy będzie chciał go przejąć po niższych cenach bo samo połapanie się o co biega to już są koszty/czas . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach